onsdag 18. mai 2011

Ja, vi elsker...

 17. mai ble uvanlig våt og kald. En skulle kanskje tro at det ikke var et ukjent fenomen her i Bergen, men jeg har ikke opplevd noe særlig regn en eneste gang på de 7 feiringene jeg har vært med på etter mitt inntog til vestlandsbyen. Vi fikk likevel vår dose buekorps, bunader og russ. Sebastian har samlet intenst på russekort i hele mai. Det er greit å ha barnehage rett ved siden av videregående i mai. Han finnes jo ikke sjenert og løper bort til hver russ og spør etter kort. Finalen på innsamlingen hadde han i går. Etter det som, for meg, fortonte seg som en solid overdose hardtslående tromming og hyling fra minstemann, kunne han innkassere en god samling da russetoget durte forbi.

Tobias er tredjemann i matrosdressen Sebastian fikk fra oldemoren sin, eller Olle som hun like gjerne heter.


Sebastian gledet seg mest til 17. mai fordi han skulle pynte seg. Og det kan jeg godt forstå så flott han ble i denne fine fanabunaden vi fikk låne av snille Anne-Birthe.

Jesper gledet seg mest til 17. mai fordi han skulle få bruke de nye blå skoene. De har han mast om å få bruke i ei uke, og tidlig morgen 17. mai ble de plassert ved siden av frokostfatet. Burde jo selvsagt tatt bilde der skoene var inkludert, men så langt fram tenkte ikke jeg.

Jeg trodde vel egentlig at 17. mai handlet mest om pølser og is for barna, men så feil kan man ta.

2 kommentarer:

  1. Det ser da ut til at 17. mai løp på tradisjonelt vis hos dere :) Gikk tur rundt Målsjøen jeg + at Anne og jeg var på middag hos Aina og Trond og stivpyntede småbarn :)

    SvarSlett
  2. Så fine de var alle tre! Og mammaen og pappaen også selvsagt. :-) Vi hadde en flott dag med to stk ulltrøyer under finklærne alle mann... Skikkelig juks med så fint vær ukene før og så så guffekaldt på 17.

    SvarSlett