onsdag 12. januar 2011

Dagens utfordring

Fredrik maser om at jeg må oppdatere bloggen, akkurat som det er 3000 spente lesere som bare venter på spennende nytt fra et guttehjem. Men jeg kan jo ikke svikte min faste følger. Så her kommer dagens utfordring til mannen. Hvordan plassere en GIGANTISK prampack inni en PITTELITEN bil type Toyota Aygo. Ser for meg banning og steiking og svetting.


Tobias rister bare oppgitt på hodet. 

For nå skal damen på tur til Trondheim (med minstemann). Til gjengjeld er kofferten bare halvfull, slik at jeg kan smugle med mye gøy hjem igjen. Det egentlige problemet starter da jeg, alene, før fuglene fiser, skal stable meg, Tobias (i bilstol), koffert og prampack ( i GIGANTISK størrelse) ut av den pittelille Aygoen, og inn på en shutlebuss til Flesland. Det er ikke det at mannen ikke er en gentelman, for det er han faktisk omtrent alltid. Flytidene er bare så lite kompatible med resten av guttehjemmets behov.

Vel. På tide å stable mastodonten på plass. Ønsk meg lykke til 

3 kommentarer:

  1. Va i all verden er en prampack, har dere ikke en pysjå da, velkommen uansett :)

    SvarSlett
  2. Ser du ikke bildet da? En avansert vognpose som gjør at jeg får igjen på forsikringen om vogna skades. Kjedelig nok gikk det særs smooth å stable inn i aygoen. Pysjån får nesten mannen disponere i helga ;-)

    SvarSlett
  3. Og det ble plass til både prampack, kjempekoffert, mor og barn, og babystol inne i mormors Skoda Fabia. Alt og alle kom vel fram til Ranheim.

    SvarSlett